Condicions d’enviament

Enviament Nacional (Espanya): de Dilluns a Divendres amb Nacex, Seur o Correos Express (segons disponibilitat)

  • Península => Enviament gratuït en compres superiors a 100€
  • Península => Enviament 48h/72h el cost és de 8€ impostos inclosos.

Atenció: Tokut Botigues (Anna Pascual) no es fa responsable dels errors causats durant l’entrega en cas que la direcció facilitada no s’ajusti a la realitat.

Enviaments a Illes i Ceuta/ Melilla: Actualment per mesures duaneres portuàries i possibles incompliments en els terminis d’entrega “NO” realitzem enviaments aquestes comunitats. Disculpeu les molèsties. En cas de tenir qualsevol dubte pots trucar directament al telèfon de contacte 93… a la Att. Anna.

A causa de la situació actual del COVID-19, Tokut Botigues (Anna Pascual), també mantindrà totes les mesures d’higiene, en referència a la preparació de la comanda. Per qualsevol consulta pots contactar amb nosaltres a través de [email protected]

Condicions de canvis:

Si necessites un canvi (talla o model) no pateixis, apropat a qualsevol de les nostres botigues i et realitzarem el canvi sense cap mena de cost.

En cas de no poder assistir físicament, n’hauràs d’enviar la peça de roba a la direcció indicada i gestionarem el canvi el més aviat possible. (Adjuntar còpia de la comanda a l’interior).

Direcció d’entrega:

Tokut Terrassa
Rambla de les Davallades, 15
08500 Vic, Barcelona
Tel: 938 85 22 62
Att: Anna Pascual

Condicions de devolucions:

Acceptem devolucions durant els primers 15 dies posteriors a la recepció de la comanda. És reemborsarà o canviarà el producte en cas de sol·licitar-ho.

El cost de la devolució, l’assumirà el client segons recull la LGSU. El client haurà d’enviar el producte en qüestió a la següent direcció:

Tokut Terrassa
Rambla de les Davallades, 15
08500 Vic, Barcelona
Tel: 938 85 22 62
Att: Anna Pascual